Korkeakouluharjoittelijaksi Euroopan parlamenttiin

Oletko kiinnostunut EU-päätöksenteosta ja haluaisit syventää EU-tietämystäsi ja -kokemustasi päätöksenteon ytimessä?

Europarlamentaarikko Elsi Kataisen toimisto hakee harjoittelijaa Brysseliin syys-talvelle 2022–2023 tai sopimuksen mukaan. Harjoitteluun kuuluu erilaisia viestintätehtäviä ja poliittista taustoitustyötä sekä yleisiä meppitoimiston tehtäviä, monipuolisesti myös harjoittelijan omien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Harjoittelun ajankohta on 1.9.2022–31.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelija työskentelee Brysselissä Elsi Kataisen parlamentin toimistolla. 

Etsimme tehtävään korkeakouluharjoittelijaa tai vastavalmistunutta henkilöä osaksi yhteisöllistä tiimiämme. Toivomme sinun olevan avoin, toimeen tarttuva ja valmis itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn EU-päätöksenteon nopeasti muuttuvassa arjessa. Viestinnän ja sosiaalisen median osaaminen sekä kiinnostus EU-politiikkaa kohtaan katsotaan eduksi tehtävässä. Työkielenä Brysselissä käytetään pääasiassa englantia, jonka sujuva osaaminen on tärkeää. Muu kielitaito on eduksi. Keskustalaisen politiikan ja näkökulman ymmärtäminen katsotaan eduksi.

Harjoittelusta maksetaan kuukausittainen korvaus, noin 1300 euroa.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse viimeistään 1.7.2022 mennessä osoitteeseen taru.jokinen@europarl.europa.eu. Mikäli tarkentavia kysymyksiä harjoittelusta herää, olethan yhteydessä Taru Jokiseen.

Elsi Katainen
MEP, Euroopan parlamentin jäsen
+32 (0) 2 28 45361
elsi.katainen@europarl.europa.eu