MEP Elsi Katainen nimitti uusia avustajia

Tiedote 19.2.2020

Julkaistavissa heti

Euroopan parlamentin jäsen Elsi Katainen (kesk./Renew Europe) on valinnut uudeksi kotimaan avustajakseen Toni Viljamaan sekä viestinnästä vastaavaksi avustajakseen Josefiina Mannisen.

Kuopiolainen 26-vuotias Toni Viljamaa siirtyy tehtävään Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan keskustanuorten piirien toiminnanjohtajan tehtävistä, joissa hän on toiminut viimeiset neljä vuotta. Viljamaa on aiemmin hankkinut poliittista kokemusta muun muassa Pohjois-Savon Keskustanuorten puheenjohtajana.

Kotimaan avustajan tehtävässä Viljamaan vastuulla on kotimaan tapahtuminen suunnittelu, mediasuhteet sekä yhteydenpito eri sidosryhmiin. Tehtävässään hän aloittaa maaliskuun alusta. Kotimaan avustajan tehtävä vapautui, kun nykyinen avustaja Juha-Pekka Rusanen tuli tammikuun lopulla valituksi Keiteleen uudeksi kunnanjohtajaksi.

Kataisen toimistossa on myös joulukuussa aloittanut valtiotieteiden maisteri Josefiina Manninen. Helsingistä kotoisin oleva Manninen on työskennellyt aikaisemmin europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäen avustajana sekä viestintätoimistossa konsulttina. Hän vastaa viestinnästä ja tiedottamisesta sekä avustaa Kataista liikenne- ja matkailuvaliokuntaan liittyvissä asioissa yhdessä toimistossa jatkavan Raakel Vähäraution kanssa. Elsi Katainen tuli valituksi liikenne- ja matkailuvaliokunnan täysjäseneksi helmikuussa Brexitin aiheuttamien valiokuntapaikkamuutosten yhteydessä.

Lisätietoja:

Elsi Katainen

Euroopan parlamentin jäsen

+358505122362