MEP viikkokirje 26.4.2019

Elsin viikkokirje 26.4.2019

Tervehdys vaalikentiltä!

Vaalinumeroni on 26 – lähde mukaan kampanjoimaan! Eurovaalikampanjani jatkuu nyt täysipäiväisesti! Olen todella innoissani käynnissä olevasta kampanjasta ja ihmisten kohtaamisesta ympäri Suomea. Tule mukaan kampanjointityöhön, ole yhteydessä kampanjapäällikkööni Antti Varikseen (antti.varis@keskusta.fi, p. 040 5116787) tai vastaa tähän viestiin, niin lisäämme sinut tukiryhmän Facebook-ryhmään. Tukesi ja apusi on todella tärkeää!

Varojen keruu käynnissä – tukea tarvitaan. Kampanjointi vaatii hurjasti työtä, mutta myös varoja varsinkin kun vaalipiirinä toimii koko Suomi. Yksittäisenkin ihmisen pieni tuki kampanjaan on vaikuttava ja auttaa eteenpäin. Kampanjaa varten on avattu erillinen vaalitili, jolle kertyneet varat käytetään kokonaisuudessaan vaalityöhöni. Alle 1500 euron tukea ei tarvitse ilmoittaa erikseen vaaliraha-ilmoituksessa. Eurovaalikampanjan tukitili on FI58 5770 0520 4717 95. Olen kiitollinen kaikesta tuesta kampanjalleni!

Suurpetoasiat kuohuttaa niin Suomessa kuin Euroopassa. Olin tänään perjantaina viemässä Euroopan Parlamentin erä- ja petopolitiikkaterveisiä Kuopion erämessuilla, keskustelua herätti metsästäjien huoli tulevaisuudesta. Tänä vuonna unionin tasolla keskustelua on herättänyt komission esitys luontodirektiivin uudesta tulkinnasta. Sellaisenaan voimaantullessa se rajoittaisi merkittävästi nykyistä suurpetojen kannanhoidollista metsästystä. Meille se aiheuttaisi erityisesti ongelmia ilveksen ja karhun kanssa. Myös susien kaatolupien kohdalla tarvitaan lisää joustavuutta. Jatkan tänään keskusteluja aiheesta kansanedustaja Mikko Kärnän kanssa Siilijärvellä ravintola Old Foxissa pidettävässä keskustelutilaisuudessa klo 18. Tervetuloa mukaan!

Eurovaalit ovat tasan kuukauden päästä! Vaalipäivä on 26.5.2019. Haluan jatkossakin olla laajalla rintamalla puolustamassa puhdasta kotimaista ruokaa ja kestävää metsänhoitoa, maakuntien vahvuuksia ja aluekehityksen tärkeyttä aluekehitysvaliokunnassa sekä vientivetoisen Suomen etua maailmassa ajavaa vakaata Euroopan unionia, mikä on meidän jokaisen suomalaisen etu.

Seuraavat viikot kierrän aktiivisesti Suomea. Huomenna lauantaina olen tavattavissa MTK Etelä-Pohjanmaan kevätkokouksessa Lapualla sekä Keskustan puoluevaltuustossa Riihimäellä. Sunnuntaina olen Riihimäellä ja Jyväskylässä Wemmi- kevätmarkkinoilla. Ensi viikolla maanantaina osallistun MTK Pohjois-Suomen kokoukseen Oulunsalossa, tiistaina ja keskiviikkona keskustan Vihreä vappu tilaisuuksiin Kajaanissa, Leppävirralla, Suonenjoella ja Kuopiossa sekä perjantaina olen tavattavissa Vesannolla, Karttulassa ja Tuusniemellä. Kalenteriin pääset täältä

Keväisin terveisin
Elsi