MEP Elsi Katainen valitsi avustajat – jatkaa nykyisellä avustajaporukalla

MEP Elsi Katainen valitsi avustajat – jatkaa nykyisellä avustajaporukalla

Euroopan parlamentin jäsen Elsi Katainen (kesk./Renew Europe) on valinnut avustajansa alkavalle EU-parlamenttikaudelle.

Brysselissä Kataisen erityisavustajina jatkavat Taru Jokinen, Matias Kallio ja Raakel Vähärautio. Avustajien tehtäväjako täsmentyy lähiaikoina Kataisen valiokuntapaikkojen vahvistuttua.

Taru Jokinen on 24-vuotias agrologi Keuruulta. Jokinen vastaa toimiston yleishallinnosta ja kuluneella parlamenttikaudella hän on vastannut myös maatalousvaliokunnan työn valmistelusta. Jokinen on työskennellyt aiemmin parlamenttiryhmän maataloustiimissä.

Matias Kallio on 32-vuotias valtiotieteiden maisteri Salosta. Kallio on vastannut kuluneella parlamenttikaudella maatalousvaliokunnan ja kansainvälisen kaupan valiokuntien työn valmistelusta ja hän on työskennellyt aikaisemmin yhteiskuntasuhteiden ja viestinnän konsulttina.

Raakel Vähärautio on 26-vuotias filosofian maisteri Oulusta. Hän on vastannut Elsin avustajatiimissä aluekehitysvaliokuntaan liittyvien asioiden valmistelusta ja on aiemmin työskennellyt samojen asioiden äärellä kotikaupungissaan Oulussa.

Kotimaan erityisavustajina jatkaa myös tuttu kaksikko, Iina Keinänen ja Juha-Pekka Rusanen.

Iina Keinänen on 24-vuotias kätilöopiskelija Kuopiosta. Keinänen on kasvanut poliittiseen toimintaan työskennellessään Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piirin toiminnanjohtajana sekä Pohjois-Savon Keskustanuorten puheenjohtajana. Kotimaan avustajana hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa viestintää ja tapahtumien suunnittelua.

Juha-Pekka Rusanen on 29-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri Lapinlahdelta. Rusanen omaa monipuolisen kokemuksen kunta- ja maakuntapolitiikasta sekä keskustajärjestössä toimimisesta ja eduskunnassa työskentelystä. Rusanen on työskennellyt mm. radiotoimittajana sekä kansanedustajan avustajana. Hänen vastuullaan on viestintä, mediasuhteet ja sidosryhmäyhteistyö.

Lisätietoja:

Elsi Katainen
Euroopan parlamentin jäsen (MEP)
puh. +358 50 5122 362